Det er meg:

Tegning og foto hund, hest, portrettbilde, bryllups foto,...

Her får du bilde, ramme og hjelp med å finne fotograf, foto-bok og mer.

Hei jeg heter Michael Elsässer, tysk fotograf og tegner siden 80års tallet. Trenger du en spesielt gave som for eksempel foto eller tegning av din beste venn, kjæreste? Jeg hjelper også med bryllups – fotografering. Du kan spør meg om kontakter i din nærområdet. Og jeg hjelper med ramme og foto-bok. Allerede nysgjerrig? Så bare ta kontakt og følg meg gjerne på facebook også.

Mange kunder kommer gjerne igjen. Så har jeg her og der begynt med tegning av hund eller hest. Senere ble det foto - shoot og her og der bryllups fotografering også. Bare ta kontakt vi finner sikkert en god tilbud. Du får alltid noe unik. Selvfølgelig er det noe som fins bare en gang når vi snakker om tegning. Men vi alle har en personlig måte med fotografering også. Min galleriet skal vise noen eksempel bilde. Blir bestandig oppdatert. Så stikk innom av og til. Lurer du på noe? Bare ta kontakt. Jeg gleder meg allerede.

Eksempel:

Kjæledyr er en av de vakreste Foto motivene. I mange år jobber jeg med tegning og fotografi. Så kanskje er du interessert i et personlig bilde med kjæledyret ditt. Bare ta kontakt.

Hvilke tjenester jeg tilbyr?

-intervju før shooting
-Foto hjemme, med favoritt turen i skogen, på stranden og mye mer.
-Varighet av 1-1 ½ time
-Sortering og distribuere de vakreste bildene å velge mellom.

Etter skyting, kan du velge du 4 bilder. Dette blir sendt bilde 13x18cm inkl digitale bilder per mail. Viktigste er at det er et lysere sted, der vi har masse naturlig lys tilgjengelig. Bekymre deg ikke om tid, jeg bruker ingen stoppeklokke, hvis det går bare bra ser jeg ikke på 15 minutter. Pris: 550 kroner for skytingen her rundt Arendal. Skytingen er mulig i regionen Aust Agder, avhengig av avstanden trenger vi å snakke om reisekostnader.

Spesielt tilbud: Fotobøker

En Fotobok er den perfekte måten å ta vare på de beste minnene dine på. Takket være mange designs og stiler har smartphoto Fotobøker som passer for alle. Å lage en Fotobok er dessuten både morsomt, enkelt og inspirerende. Bevar minnene dine på en flott måte med smartphotos Fotobøker! HUsk at vi har smartphotos unike 100% fornøydgaranti på alle våre Fotobøker! Helt fornøyd eller lag en ny uten ekstra kostnad.
~Smartphoto.com
Tilbudet gjelder alle fotobøker i alle størrelser og gjelder standardinnbinding og lay flat. Tilbudet gjelder ikke for fotoheftene collection52, collection100, firkantet minifotobok, skrytealbum eller MyNameBook. Tilbudet kan brukes en gang per kunde og kan ikke kombineres med andre tilbud. Frakt kommer i tillegg. Koden er gyldig tom 17/4 2018.
~Smartphoto.com

aktuelt fra blogg

10. 04. 20187
Snart sammen med verdens beste kvinne!
Selv om ho tilpasser allerede mine planer,

slik at det passer i som ho vil leve. Vel der er jeg også ikke lenger alene på tur. Ja og ho skal vare fotomodel hos meg av og til også. Vi skal komme med masse flotte bilde sammen med hund, hest, portrett og naturen.

Det blir masse maleri og tegning fremover med ho pluss mote fotografering for eksempel i sammenheng med historisk søm
Så bare stikk innom av og til.


06. 11. 2017
første ørn

På mandag var jeg så heldig å kunne ta min første bilde av hav ørn over Hisøy.


12. 04. 2018
CDON.COM Partner Tibud

Enormt utvalg

På CDON.COM kan du velge blant over en million nedlastinger, hundretusenvis av CD-plater og bøker, flere tusen spill, leketøy, hjemmeelektronikkprodukter, DVD-filmer som kan kjøpes eller leies og hundrevis av bredbåndsfilmer. Sortimentet vårt vokser hele tiden og du finner helt sikker noe du liker.

cdon.com
Website Development - free css templates